Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"ATTAR SINGH"'
Publikováno v:
Food Production, Processing and Nutrition, Vol 6, Iss 1, Pp 1-16 (2024)
Abstract Chili fruits are a potential source of phytochemicals and nutrients for food and reconstituted products. Due to its high nutritional and bioactive components, the current study focused on developing chili instant food products employing hot-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/655220d3374a4f71ac69773395f32c0f
Publikováno v:
The Indian Journal of Agricultural Sciences, Vol 91, Iss 3 (2022)
Improving terminal heat tolerance is an issue of top priority in wheat breeding in the present era of climate change. Present study was carried out to identify the association among traits of economic importance under terminal heat stress environment
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c4015b11f7ff412e82ce0b21832e0aba
Publikováno v:
Food Production, Processing & Nutrition; 11/1/2024, Vol. 6 Issue 1, p1-16, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Dec2023, Vol. 17 Issue 6, p6425-6439, 15p
Autor:
Attar Singh, Neelu Jain, Naresh Kumar, Monu Kumar, Subhash Chand, R. K. Sharma, Vijay Kamal Meena
Publikováno v:
Indian Journal of Genetics and Plant Breeding (The). 82:47-55
A set of 36 wheat genotypes was analysed for genetic diversity and terminal heat tolerance under diverse environmental conditions for two years. Based on a minimum mean stress susceptibility index over the seasons, five genotypes, namely, HD3090, HD3
Publikováno v:
International Journal of Food Science and Agriculture. 5:704-716
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization; December 2023, Vol. 17 Issue: 6 p6425-6439, 15p
Autor:
Prashanth Babu, Kiran B. Gaikwad, Manjeet Kumar, Naresh Kumar, K. Raghunandan, Hemlata Bharti, Attar Singh, Rajbir Yadav
Publikováno v:
New Horizons in Wheat and Barley Research ISBN: 9789811644481
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::68e6a7afdaf664c7e9044dfa01bfd290
https://doi.org/10.1007/978-981-16-4449-8_8
https://doi.org/10.1007/978-981-16-4449-8_8