Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"ATLAMA, Kıvanç"'
Autor:
Sengun, Ilkin Yucel, Yalcin, Husniye Tansel, Kilic, Gulden, Ozturk, Berna, Peker, Aysegul Kirmizigul, Terzi, Yigit, Atlama, Kivanc
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2024 60
Autor:
Atlama, Kıvanç
Bu çalışmada, önceki çalışma (Sengun et al., 2009) kapsamında farklı tarhana örneklerinden izole edilip Enterococcus faecium, Limosilactibacillus fermentum, Lactiplantibacillus plantarum, Lac. paraplantarum, Lactobacillus delbrueckii subsp.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9436::de33de62f9e38bcfc9dbb965aff5e2ed
https://hdl.handle.net/11454/73506
https://hdl.handle.net/11454/73506
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
TÜRKİYE'DE SATIŞA SUNULAN ŞALGAM SULARININ LAKTİK ASİT BAKTERİLERİ POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ.
Autor:
ÖZTÜRK, Berna1, KILIÇ, Gülden1, KIRMIZIGÜL PEKER, Ayşegül1, ATLAMA, Kıvanç1, YAHŞİ, Yunus1, YÜCEL ŞENGÜN, İlkin1 ilkin.sengun@ege.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2024, Vol. 49 Issue 4, p703-713. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.