Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"ATILGAN, Mehmet R."'
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2010 142(3):341-347
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2008 85(4):561-568
Autor:
Unluturk, Sevcan1, Atilgan, Mehmet R.1
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Aug2014, Vol. 37 Issue 4, p438-449. 12p.
Publikováno v:
In Reference Module in Food Science 2016
Publikováno v:
Volume: 35, Issue: 5 363-369
Gıda
Gıda
Liquid egg white (LEW) can be described as semi-transparent (opaque) egg product, separated from the shell. LEW can be more stable by pasteurization at mild temperature and short residence time. Moreover, product quality of LEW was affected by therma
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::ca85dce7a09627c022c5284e2fc59405
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6889/92182
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6889/92182
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.