Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"ATASOY, Rabia"'
Autor:
Atasoy, Rabia1 (AUTHOR), Hendek Ertop, Müge2 (AUTHOR) mugeertop@kastamonu.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jul2021, Vol. 45 Issue 7, p1-10. 10p.
Autor:
Ertopi, Müge Hendek1 muge_ertop@hotmail.com, Atasoy, Rabia2
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2019, Vol. 44 Issue 5, p781-793. 13p.
Autor:
ERTOP, Müge HENDEK1 muge_ertop@hotmail.com, ATASOY, Rabia2
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences / Tarim Bilimleri Dergisi. 2019, Vol. 25 Issue 1, p93-99. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Atasoy, Rabia
Bu çalışmada geleneksel fermente bir gıda olan tarhananın yapımında buğday unu yerine, nohut, fasulye, mısır, pirinç, karabuğday ve mercimek unlarının kullanım olanaklarının araştırılması, üretilen örneklerinbesinsel, teknoloji
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::f9e89b1e924aaf8e2f711619211ad47d
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/100523
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/100523
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ukrainian Food Journal; 2020, Vol. 9 Issue 1, p136-147, 12p
Autor:
Hendek Ertop, Müge1 (AUTHOR) muge_ertop@hotmail.com, Atasoy, Rabia2 (AUTHOR), Akın, Şeyma Selin2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Oct2019, Vol. 43 Issue 10, pN.PAG-N.PAG. 1p.