Zobrazeno 1 - 10
of 2 761
pro vyhledávání: '"ASTRINGENCY"'
Publikováno v:
Current Plant Biology, Vol 40, Iss , Pp 100417- (2024)
Forchlorfenuron (CPPU) and thidiazuron (TDZ) are the most commonly used plant growth regulators in grape production. However, their application can result in astringency and uneven fruit skin coloring, which are related to flavonoid metabolic pathway
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc3622d8a5a943418f85f982747d1c6e
Autor:
Qiao Xiao, Shiyuan Ye, Hao Wang, Shanshan Xing, Wenli Zhu, Haonan Zhang, Jiawei Zhu, Changbing Pu, Dongqi Zhao, Qiong Zhou, Jin Wang, Lijin Lin, Dong Liang, Xiulan Lv
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101790- (2024)
Plums (Prunus salicina and Prunus domestica) are prevalent in southwestern China, and have attracted interest owing to their delectable taste and exceptional nutritional properties. Therefore, this study aimed to investigate the nutritional and flavo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7cffa90166644eb09b0bad5a8604eea5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nong-Yu Xia, Ao-Yi Liu, Meng-Yao Qi, Hua-Lin Zhang, Yong-Ce Huang, Fei He, Chang-Qing Duan, Qiu-Hong Pan
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101700- (2024)
The clear juice fermentation technique for white wines suggests that white grape seeds, rich in flavan-3-ols and proanthocyanidins, are not effectively utilized in the winemaking process. This study incorporated ‘Gewürztraminer’ grape seeds into
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b1b36d599494b07a086039ec241a240
Autor:
Xiao, Qiao a, Ye, Shiyuan a, Wang, Hao a, Xing, Shanshan a, Zhu, Wenli a, Zhang, Haonan a, Zhu, Jiawei a, Pu, Changbing a, Zhao, Dongqi a, Zhou, Qiong b, Wang, Jin a, Lin, Lijin a, Liang, Dong a, ⁎, Lv, Xiulan a, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2024 24