Zobrazeno 1 - 10
of 256
pro vyhledávání: '"ASEHRAOU, Abdeslam"'
Autor:
Bourhia Mohammed, Shahab Muhammad, Zheng Guojun, Taibi Mohamed, Elbouzidi Amine, Salamatullah Ahmad Mohammad, Dauelbait Musaab, Asehraou Abdeslam
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 22, Iss 1, Pp p. 273-82 (2024)
The treatment of the various infections caused by Staphylococcus aureus has become challenging due to the evolving resistance against current therapeutics. In this study, the potentials of napthyridine and oxadiazole derivatives to serve as dual inhi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21ce668d6f77498d8b9b1cefbcac0f4c
Autor:
Meryem Idrissi Yahyaoui, Sara Moumnassi, Nour Eddine Bentouhami, Nadia Houmy, Abderrahim Ed-Daoui, Reda Bellaouchi, Mohamed Taibi, Mounir Haddou, Amine El Bouzidi, Milena Brasca, Tiziana Silvetti, Houssam Abouloifa, Sondes Mechri, Abousalham Abdelkarim, Saalaoui Ennouamane, Musaab Dauelbait, Ahmad Mohammad Salamatullah, Bassem Jaouadi, Asehraou Abdeslam
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 22, Iss 1 (2024)
Table olives, a vital category among fermented vegetables, come in treated and natural forms. Treated green olives require an alkaline treatment before brining to start fermentation. This study investigates the fermentation of unsalted Moroccan Picho
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2a635a0926346aa855fcc5cfed756c9
Autor:
Bentouhami, Nour Eddine, Asehraou, Abdeslam, Mechri, Sondes, Hasnaoui, Ismail, Moumnassi, Sara, Idrissi Yahyaoui, Meryem, Brahmi, Fatima, Taibi, Mohamed, Bellaouchi, Reda, Abousalham, Abdelkarim, Firdaous, Loubna, Saalaoui, Ennouamane, Jaouadi, Bassem
Publikováno v:
In Process Biochemistry October 2024 145:63-73
Autor:
Abouloifa, Houssam, Gaamouche, Sara, Ghabbour, Nabil, El Guerrouj, Bouchra, Karboune, Salwa, Saalaoui, Ennouamane, Asehraou, Abdeslam
Publikováno v:
In Bioresource Technology Reports September 2024 27
Catalogue of surface proteins of Lactiplantibacillus plantarum strains of dairy and vegetable niches
Autor:
Mazzeo, Maria Fiorella, Sorrentino, Alida, Morandi, Stefano, Abouloifa, Houssam, Asehraou, Abdeslam, Brasca, Milena, Siciliano, Rosa Anna
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 January 2025 426
Autor:
Mazzeo, Maria Fiorella, Sorrentino, Alida, Morandi, Stefano, Abouloifa, Houssam, Asehraou, Abdeslam, Brasca, Milena, Siciliano, Rosa Anna
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2024 60
Autor:
Taibi, Mohamed, Elbouzidi, Amine, Haddou, Mounir, Baraich, Abdellah, Loukili, El Hassania, Moubchir, Tarik, Allali, Aimad, Amine khoulati, Bellaouchi, Reda, Asehraou, Abdeslam, Addi, Mohamed, Salamatullah, Ahmad Mohammad, Bourhia, Mohammed, Siddique, Farhan, El Guerrouj, Bouchra, Chaabane, Khalid
Publikováno v:
In Heliyon 30 April 2024 10(8)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Arabian Journal of Chemistry November 2023 16(11)