Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"ASA, accessible surface area"'
Autor:
Nicholas C. Fitzkee, Elisia A. Paiz, John J. Correia, Jeffre H. Allen, Loren E. Hough, Steven T. Whitten
Publikováno v:
The Journal of Biological Chemistry
The complex cellular milieu can spontaneously demix, or phase separate, in a process controlled in part by intrinsically disordered (ID) proteins. A protein's propensity to phase separate is thought to be driven by a preference for protein–protein
Autor:
Suman Shrestha, A. Clay Clark
Publikováno v:
The Journal of Biological Chemistry
Caspases are a family of cysteinyl proteases that control programmed cell death and maintain homeostasis in multicellular organisms. The caspase family is an excellent model to study protein evolution because all caspases are produced as zymogens (pr
Publikováno v:
Molecular Immunology
Highlights ► All the structural B-cell epitopes we examined are discontinuous. ► Only 18% of structural epitopes are spanned by a peptide fragment of 40 residues. ► Centralized and random distributions were considered for key functional residue
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oda Y; Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, Kanagawa 210-8681, Japan., Nakata K; Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, Kanagawa 210-8681, Japan., Miyano H; Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, Kanagawa 210-8681, Japan., Mizukoshi T; Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, Kanagawa 210-8681, Japan., Yamaguchi H; Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, Kanagawa 210-8681, Japan., Kashiwagi T; Ajinomoto Co., Inc., Kawasaki, Kanagawa 210-8681, Japan.
Publikováno v:
Journal of biochemistry [J Biochem] 2022 Jan 07; Vol. 171 (1), pp. 31-40.