Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"ARDININGSIH, PUJI"'
Autor:
Nofiani, Risa, Ardiningsih, Puji, Rudiyansyah, Padupu, Desi, Rizky, Amalia, Dinda Ayu, Octaviana, Senlie, Sukito, Agus, Setiyoningrum, Fitri, Weisberg, Alexandra J., Mahmud, Taifo
Publikováno v:
In Microbial Pathogenesis July 2024 192
Publikováno v:
Biodiversitas: Journal of Biological Diversity; Aug2024, Vol. 25 Issue 8, p2504-2511, 8p
Autor:
Fitriani Dwi, Rahmalia Winda, Ardiningsih Puji, Usman Thamrin, Nurbaeti Siti Nani, Prayitno Dwi Imam
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 30, p 4 (2023)
Astaxanthin is an antioxidant that can be extracted from crustaceans such as shrimp, lobster, crawfish, and crabs. Fermented Acetes shrimp (called cincalok) is a traditional side dish from Indonesia rich in astaxanthin. This study extracted astaxanth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8eed73c044fe4e5681fa0a4a00120736
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Risa Nofiani Risa Nofiani, Rio Rio, Kiki Komalasari Kiki Komalasari, Puji Ardiningsih Puji Ardiningsih, Sri Juari Santosa Sri Juari Santosa
Publikováno v:
Sains Malaysiana. 51:1753-1764
This study aims to identify and characterize Hg2+ and Pb2+-resistant indigenous fungi that originated in Mandor, an abandoned illegal gold mining site in West Kalimantan, Indonesia. The resistant fungus which has the highest ability in uptaking Pb2+
Autor:
Harunrasjid , Margareta Caroline, Aritonang, Anthoni Batahan, Wibowo , M. Agus, Ardiningsih, Puji, Adhitiyawarman, Adhitiyawarman
Publikováno v:
Indonesian Journal of Chemical Analysis (IJCA); Vol. 6 No. 1 (2023): Indonesian Journal of Chemical Analysis; 85-96
Thin film of TiO2 modified Ni2+ cationic (Ni doped-TiO2) thin films were synthesized from titanium tetraisopropoxide (TTIP) and Ni(NO3)2.6H2O using the combined sol-gel and dip coating method followed by calcination at 500oC for an hour. This study a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biodiversitas: Journal of Biological Diversity; Nov2022, Vol. 23 Issue 11, p5662-5669, 8p
Publikováno v:
Biodiversitas: Journal of Biological Diversity; Jan2022, Vol. 23 Issue 1, p453-458, 6p
Publikováno v:
International Journal of Food Science; 10/12/2021, p1-11, 11p