Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"ARAÚJO, Humberto Sampaio"'
Publikováno v:
AlephRepositório Institucional da UNESPUniversidade Estadual PaulistaUNESP.
Made available in DSpace on 2014-06-11T19:26:42Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2011-08-12Bitstream added on 2014-06-13T19:13:51Z : No. of bitstreams: 1 araujo_hs_me_botfca.pdf: 735411 bytes, checksum: 6b64d742d955795c7db914d10a47c7
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/93558
Orientador: Antonio Ismael Inácio Cardoso
Banca: Dirceu Maximino Fernandes
Banca: Luis Felipe Villani Purqueiro
Embora existam recomendações de adubação para o cultivo comercial de abobrinha-de-moita, são escassos os trabalhos de
Banca: Dirceu Maximino Fernandes
Banca: Luis Felipe Villani Purqueiro
Embora existam recomendações de adubação para o cultivo comercial de abobrinha-de-moita, são escassos os trabalhos de
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/93558
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Furlaneto, Fernanda de Paiva Badiz, Nasser, Maurício Dominguez, Araújo, Humberto Sampaio, Ramos, Juliana Arruda, Vitorino, Rodrigo Aparecido, Monteiro, Gean Charles
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 11 No. 11; e417111133938
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 11; e417111133938
Research, Society and Development; v. 11 n. 11; e417111133938
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 11; e417111133938
Research, Society and Development; v. 11 n. 11; e417111133938
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The tomato, widely distributed around the world, is one of the main oleraceae species, being considered the second vegetable in volume of production and consumption. Thus, research on crop conduction systems and post-harvest studies becomes essential
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::81a5cf5e432b1afb94cebe7a7ecb520f
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/33938
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/33938
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MATEUS, Gustavo Pavan1 gpmateus@apta.sp.gov.br, ARAÚJO, Humberto Sampaio2, MÜLLER, Rafael do Val3, CRUSCIOL, Carlos Alexandre Costa4, BORGES, Wander Luis Barbosa5
Publikováno v:
Nucleus (16786602). 2017, Vol. 14 Issue 2, p121-135. 15p.
Autor:
MATEUS, Gustavo Pavan1, ARAÚJO, Humberto Sampaio2, MÜLLER, Rafael do Val3, CRUSCIOL, Carlos Alexandre Costa4, BORGES, Wander Luis Barbosa5
Publikováno v:
Nucleus (16786602). 2017, Vol. 14 Issue 2, p93-101. 9p.
Autor:
Moraes, Carolina Cinto de, Araújo, Humberto Sampaio de, Factor, Thiago Leandro, Calori, Alex Humberto, Purquerio, Luis Felipe Villani
Publikováno v:
Revista Caatinga, Volume: 31, Issue: 4, Pages: 1040-1047, Published: DEC 2018
New hybrid onions that are more productive are currently being cultivated. Information on growth and nutrient accumulation must thus be updated to assist in the refinement of existing recommendations, enabling the better exploitation of the productiv
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::79012c8e77dad4b585cb2f3d8c4d3082
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1983-21252018000401040&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1983-21252018000401040&lng=en&tlng=en
Autor:
Araújo, Humberto Sampaio1 humbertosaraujo@yahoo.com.br, Inácio Cardoso, Antonio Ismael2 ismaeldh@fca.unesp.br, de Oliveira Júnior, Manoel Xavier3 manoelxjr@yahoo.com.br, Magro, Felipe Oliveira4 felipe_magro@yahoo.com.br
Publikováno v:
Brazilian Journal of Agricultural Sciences / Revista Brasileira de Ciências Agrárias. 2015, Vol. 10 Issue 3, p389-395. 7p.