Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"ARÊAS, JOSÉ ALFREDO GOMES"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, Cintia Pereira da, Soares-Freitas, Rosana Aparecida Manólio, Sampaio, Geni Rodrigues, Santos, Millena Cristina Barros, do Nascimento, Talita Pimenta, Cameron, Luiz Claudio, Ferreira, Mariana Simões Larraz, Arêas, José Alfredo Gomes
Publikováno v:
In Food Research International February 2019 116:1076-1083
Autor:
Marques, Marcelo Rodrigues, Cerda, Alvaro, Fontanari, Gustavo Guadagnucci, Pimenta, Daniel Carvalho, Soares-Freitas, Rosana Manólio, Hirata, Mario Hiroyuki, Hirata, Rosario Dominguez Crespo, Arêas, José Alfredo Gomes
Publikováno v:
In Food Research International May 2018 107:165-171
Autor:
Marques, Marcelo Rodrigues, Fontanari, Gustavo Guadagnucci, Pimenta, Daniel Carvalho, Soares-Freitas, Rosana Manólio, Arêas, José Alfredo Gomes
Publikováno v:
In Food Research International November 2015 77 Part 1:43-48
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bueno, Arthur Soares, Pereira, Cristina Meyer, Menegassi, Bruna, Arêas, José Alfredo Gomes, Castro, Inar Alves
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2009 90(4):504-510
Autor:
MOREIRA-ARAÚJO, REGILDA SARAIVA DOS REIS, SAMPAIO, GENI RODRIGUES, SOARES, ROSANA APARECIDA MANÓLIO, SILVA, CÍNTIA PEREIRA DA, ARAÚJO, MARCOS ANTONIO DA MOTA, ARÊAS, JOSÉ ALFREDO GOMES
Publikováno v:
Revista Caatinga, Volume: 31, Issue: 1, Pages: 209-216, Published: MAR 2018
Cowpea (Vigna unguiculata [L.] Walp.) is one of the most important legumes produced in tropical and subtropical regions throughout the world, especially in the developing countries in Africa, Latin America, and Asia. It is the main source of protein,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::0f6eb7d9452c789093fa2297e20cd63b
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1983-21252018000100209&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1983-21252018000100209&lng=en&tlng=en
Autor:
Frota, Karoline de Macêdo Gonçalves, Lopes, Lays Arnaud Rosal, Silva, Izabel Cristina Veras, Arêas, José Alfredo Gomes
Publikováno v:
Revista Ciência Agronômica, Volume: 48, Issue: 5spe, Pages: 792-798, Published: 2017
A protein's true digestibility and amino acid composition are important characteristics for its nutritional characterisation. This study determined the true digestibility of the protein from cowpea (Vigna unguiculata L. Walp.) and of its protein isol
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::16eb824f67ae7fd9a02038008014f34c
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1806-66902017000500792&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1806-66902017000500792&lng=en&tlng=en
Autor:
Trevisan, Aurea Juliana Bombo1 (AUTHOR) bombo@usp.br, Arêas, José Alfredo Gomes1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. May2012, Vol. 63 Issue 3, p362-367. 6p.
Autor:
Coelho, Michele Silveira, Soares-Freitas, Rosana Aparecida Manólio, Arêas, José Alfredo Gomes, Gandra, Eliezer Avila, Salas-Mellado, Myriam de las Mercedes
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition; Jun2018, Vol. 73 Issue 2, p101-107, 7p