Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"AP retrogradation"'
Publikováno v:
Journal of Cereal Science
Journal of Cereal Science, Elsevier, 2021, 100, pp.103228. ⟨10.1016/j.jcs.2021.103228⟩
Journal of Cereal Science, Elsevier, 2021, 100, pp.103228. ⟨10.1016/j.jcs.2021.103228⟩
International audience; In this study, the impacts of different heating rates (HRs) from 6 to 40 • C/min were investigated in terms of the 1 H proton water mobility, starch microstructure, texture, soluble amylose (AM), amylopectin (AP) retrogradat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2d7b902ac550db97f59d1ee7b344c918
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03231591
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03231591
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.