Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"AOUR, Benaoumeur"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Engineering Research in Africa; May 2024, Vol. 69 Issue: 1 p71-90, 20p
Publikováno v:
Revue d'Intelligence Artificielle; Apr2024, Vol. 38 Issue 2, p387-396, 10p
Publikováno v:
Journal of Biomimetics, Biomaterials and Biomedical Engineering; April 2024, Vol. 64 Issue: 1 p21-38, 18p
Autor:
Sadek, Kaddour1 sadekkaddour@gmail.com, Aour, Benaoumeur1 benaoumeur.aour@enp-oran.dz, Bennouna, Mohammed Salah2 bennouna_ms@yahoo.fr, Talha, Abderrahim3 abderrahim.talha@yncrea.fr, Bouiadjra, Belabbes Bachir4 bachirbou@yahoo.fr, Bouanani, Mourad Fari4 bouananimorad@gmail.com
Publikováno v:
Fracture & Structural Integrity. Jul2020, Issue 53, p51-65. 15p.
Autor:
Drai, Ahmed1 draiahmed14@yahoo.fr, Aour, Benaoumeur2 benaoumeur.aour@enp-oran.dz, Belayachi, Naima3 naima.belayachi@univ-orleans.fr, Talha, Abderrahim4 abderrahim.talha@hei.fr, Benseddiq, Noureddine5 noureddine.benseddiq@univ-lille1.fr
Publikováno v:
Fracture & Structural Integrity. Apr2020, Issue 52, p181-196. 16p.
This study allows to analyze the influence of the teeth number of the milling cutter during end milling machining on the surface quality, mechanical characteristics, cutting forces, are valuable in terms of providing high precision and efficient mach
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::65a7c19b7522a1c82b70d929ddf2b5ee
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-1923067/v1
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-1923067/v1