Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"AO, Zonghua"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 13, Pp 173-180 (2024)
In order to investigate the burnt flavor substances of Nongxiangxing base baijiu, headspace solid-phase microextraction-gas chromatography-mass spectrometry (HS-SPME-GC-MS) was used to analyze the flavor components of base baijiu with normal and burn
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed8116b528004adba131ecda63794b35
Autor:
YANG, Hongjun, ZHANG, Suyi, HU, Jingyu, HUANG, Jianguo *, AO, Zonghua, WANG, Xiaoqin, LI, Zhe, LIAO, Xuepin
Publikováno v:
In Pedosphere October 2024 34(5):951-959
Autor:
Ye, Lei, Huang, Yu, Yang, Xuezhen, Zhang, Bo, Li, Xin, Zhang, Xiaoping, Tan, Wei, Song, Chuan, Ao, Zonghua, Shen, Caihong, Li, Xiaolin
Publikováno v:
In Food Research International September 2024 191
Autor:
Ye, Lei, Zhang, Bo, Yang, Xuezhen, Huang, Yu, Luo, Jianhua, Zhang, Xiaoping, Tan, Wei, Song, Chuan, Ao, Zonghua, Shen, Caihong, Li, Xiaolin
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 July 2024 446
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
YANG, Hongjun, ZHANG, Suyi, HU, Jingyu, HUANG, Jianguo, AO, Zonghua, WANG, Xiaoqin, LI, Zhe, LIAO, Xuepin
Publikováno v:
Pedosphere; October 2024, Vol. 34 Issue: 5 p951-959, 9p
Autor:
Tang, Jian, Tang, Hengjun, Liu, Guo, Zhang, Suyi, Ao, Zonghua, Sima, Weiping, Wang, Haiyue, Zhang, Haoran, Liang, Rui, Liang, Chao
Publikováno v:
International Journal of Environmental Analytical Chemistry; Dec2024, Vol. 104 Issue 17, p5999-6011, 13p