Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"ANDREJIOVÁ, Alena"'
Autor:
Golian Marcel, Mezeyová Ivana, Andrejiová Alena, Hegedűsová Alžbeta, Adamec Samuel, Štefániková Jana, Árvay Július
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 9, Iss 1, Pp 189-10 (2024)
Despite the growing popularity of biostimulants among farmers, a major problem remains with their variable effects on individual species and varieties of cultivated crops. Therefore, it is important to know how to choose a suitable product for the gi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/559bdef4cae84b8ca3c7c2d6cde2f729
Autor:
Mezeyová Ivana, Hegedűsová Alžbeta, Hegedűs Ondrej, Vargová Andrea, Timoracká Mária, Šlosár Miroslav, Andrejiová Alena, Juríková Tünde, Mezey Ján
Publikováno v:
Folia Horticulturae, Vol 32, Iss 1, Pp 11-20 (2020)
The work aimed to determine the potential of selenium incorporation into seeds of selected species of Ocimum spp. after fortification with a foliar solution of sodium selenate at a concentration of 50 g Se · ha−1. In a 2-year trial, the selenium c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a6da6d8f79542dab12332444bcfc758
Autor:
Andrejiová, Alena1 alena.andrejiova@uniag.sk, Adamec, Samuel2 xadamec@uniag.sk, Hegedűsová, Alžbeta3 alzbeta.hegedusova@uniag.sk, Hegedűs, Ondrej3 hegeduso@ujs.sk, Rosa, Robert4 robert.rosa@uph.edu.pl
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2023, Vol. 17 Issue 1, p1-15. 15p.
Publikováno v:
Folia Horticulturae, Vol 31, Iss 2, Pp 365-374 (2019)
The aim of this work was to evaluate the yield parameters (number of fruits per plant, total yield per plant and average fruit weight), level of ascorbic acid, and pungency (SHU units) of different genotypes of chilli pepper in protected cultivation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99248c178b21441fbbb04332a3c38373
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fabianová, Júlia1 (AUTHOR) xbedrichova@uniag.sk, Andrejiová, Alena2 (AUTHOR) alena.andrejiova@uniag.sk, Šlosár, Miroslav3 (AUTHOR) miroslav.slosar@uniag.sk, Benzová, Lenka3 (AUTHOR) alzbeta.hegedusova@uniag.sk, Hegedűsová, Alžbeta3 (AUTHOR) xbenzova@uniag.sk
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2021, Vol. 15 Issue 1, p1120-1127. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adamec, Samuel1 xadamec@uniag.sk, Andrejiová, Alena2 alena.andrejiova@uniag.sk, Hegedűsová, Alžbeta2 alzbeta.hegedusova@uniag.sk, Šemnicer, Marek1 marek.semnicer@uniag.sk
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2020, Vol. 14 Issue 1, p208-215. 8p.
Autor:
Adamec, Samuel1, Andrejiová, Alena1, Hegedűsová, Alžbeta1, Hegedűs, Ondrej2, Musilová, Janette1
Publikováno v:
Proceedings of the International Multidisciplinary Scientific GeoConference SGEM. 2019, Vol. 19 Issue 1, p551-558. 8p.