Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "ANALYSE, NACHWEIS UND KONTROLLE VON MIKROORGANISMEN IN LEBENSMITTELN (LEBENSMITTELMIKROBIOLOGI...
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
12
pro vyhledávání:
'"ANALYSE, NACHWEIS UND KONTROLLE VON MIKROORGANISMEN IN LEBENSMITTELN (LEBENSMITTELMIKROBIOLOGIE)"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Bacteriophage proteins as affinity molecules for the detection of Salmonella, Cronobacter and Bacillus
Autor:
Denyes, Jenna
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::216f006b63a10cda8a831074bfb7c08a
https://hdl.handle.net/20.500.11850/155199
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Development of new starter cultures for meat fermentations
Autor:
Marty, Esther
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::852f4831f4d979087b63d7b5814bdfe0
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Identifizierung und Anwendungen von Phagenproteinen zum Nachweis von Listeria spp
Autor:
Kaps, Julia
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e58bd26f92e06083cdf0825ced4120a2
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Engineering of bacteriophage endolysins for detection and control of Listeria
Autor:
Schmelcher, Mathias
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8f094e04c93bb2bde3848b7919b068c6
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
Novel bacteriophage-based detection methods for Listeria in foods
Autor:
Kretzer, Jan Wilhelm
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::90096e0b789fa9ae3f28af21985bcf67
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 6
6
Evaluating a food safety-assurance system throughout the farm to fork continuum: A novel method based on the example of Salmonella
Autor:
Sauli, Isabelle
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7271aad165c50e27e436b9ce6784ac6e
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 7
7
Applied genetics and molecular identification of bifidobacteria
Autor:
Kaufmann, Peter
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c4eacbb07a3656eedde5e2cef8f2138b
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 8
8
Molecular characterization and identification of food relevant Micrococcineae
Autor:
Kollöffel, Beat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1835d9b7d8155701493703199ce27e3e
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 9
9
Identification and characterisation of the yeast flora in kefyr and smear ripened cheese: contribution of selected yeasts to cheese ripening
Autor:
Wyder, Marie-Therese
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ad03c6e10be7930aab22b24cc7cee09c
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 10
10
Characterization of propionibacteria in Swiss raw milk by biochemical and molecular-biological methods
Autor:
Fessler, Denise Sophie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c03960b49de4c21191c2fdba251a48a2
https://hdl.handle.net/20.500.11850/143316
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
Další »
[2]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Předmět
8
life sciences
5
ddc:660
4
ddc:570
2
agriculture
2
binding proteins
1
bacteriophages (virology)
1
bakteriophagen (virologie)
1
bestimmung und bestimmungsverfahren (mikrobiologie)
1
ddc:630
1
identification/microorganisms (microbiology)
1
listeria (microbiology)
1
listeria (mikrobiologie)
Zdroj
12
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......