Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"ALTUG, TOMRIS"'
Autor:
Bahar, Banu1 (AUTHOR), Altug, Tomris2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Apr-Jun2009, Vol. 12 Issue 2, p379-387. 9p. 1 Diagram, 5 Charts.
Autor:
Elmaci, Yesim1, Altug, Tomris1 tomris@food.ege.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Food Quality. Apr2005, Vol. 28 Issue 2, p163-170. 8p. 4 Diagrams, 2 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ALTUG, TOMRIS, GONUL, MERAL
Publikováno v:
Journal of Food Quality; 1988, Vol. 10 Issue 5, p295-298, 4p
Autor:
Altugˇ T; Department of Food Science and the Food Research Institute, University of Wisconsin-Madison, Madison, Wisconsin 53706., Yousef AE; Department of Food Science and the Food Research Institute, University of Wisconsin-Madison, Madison, Wisconsin 53706., Marth EH; Department of Food Science and the Food Research Institute, University of Wisconsin-Madison, Madison, Wisconsin 53706.
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 1990 Jul; Vol. 53 (7), pp. 581-582.