Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"ALIU, Sali"'
Autor:
RUSINOVCI, Imer1, ALIU, Sali1 sali.aliu@uni-pr.edu, DEMIRBAS, Sefer2 sdemirbas@nku.edu.tr, ZEKA, Dukagjin3 dukagjin.zeka@uni-pr.edu, JAKUPI, Mimoza4 moza.j@hotmail.com
Publikováno v:
Journal of Tekirdag Agricultural Faculty. eyl2024, Vol. 21 Issue 4, p980-987. 8p.
Autor:
Jakupi Mimoza, Demirbas Sefer, Adiloglu Sevinc, Solmaz Yusuf, Rusinovci Imer, Zeka Dukagjin, Adiloglu Aydin, Kaul Hans-Peter, Aliu Sali
Publikováno v:
Die Bodenkultur, Vol 73, Iss 1, Pp 67-74 (2022)
The objective of this work was to investigate the levels of photosynthetic pigments, antioxidant enzyme activities (superoxide dismutase [SOD], catalase [CAT], peroxidase [POX], ascorbate peroxidase [APX], glutathione reductase [GR], and MDA), total
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0378503919c749ceb5058e00e2bfcea2
Autor:
AVDIU, Bajram1, ALIU, Sali1, FETAHU, Shukri1, ZEKA, Dukagjin1, RUSINOVCI, Imer1 imer.rusinovci@uni-pr.edu
Publikováno v:
Agriculture & Forestry / Poljoprivreda i šumarstv. 2018, Vol. 64 Issue 4, p235-241. 7p.
Publikováno v:
Die Bodenkultur, Vol 69, Iss 4, Pp 249-255 (2018)
Summary The objective of this work was to investigate the effect of selenium (Se) on the biomass production and the contents of photosynthetically active pigments. The pot experiment included two maize genotypes: hybrid 408BC originating from Croatia
Publikováno v:
Acta Agriculturae Slovenica; okt2022, Vol. 118 Issue 3, p1-7, 7p
Determination of some physiological parameters in spinach (Spinacia oleraceaL.) cultivated in Kosovo
Autor:
Jakupi, Mimoza, Demirbas, Sefer, Adiloglu, Sevinc, Solmaz, Yusuf, Rusinovci, Imer, Zeka, Dukagjin, Adiloglu, Aydin, Kaul, Hans-Peter, Aliu, Sali
Publikováno v:
Die Bodenkultur: Journal of Land Management, Food and Environment; September 2022, Vol. 73 Issue: 1 p67-74, 8p
Autor:
Jakupi, Mimoza, Demirbas, Sefer, Adiloglu, Sevinc, Solmaz, Yusuf, Rusinovci, Imer, Zeka, Dukagjin, Adiloglu, Aydin, Kaul, Hans-Peter, Aliu, Sali
Publikováno v:
Bodenkultur: Journal for Land Management, Food & Environment; Mar2022, Vol. 73 Issue 1, p67-74, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta agriculturae Slovenica
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3825::6a820a985b0ef39d9e299da5722e84ed
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-VAHHBWVZ
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-VAHHBWVZ