Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "ALBALA, KEN"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
209
pro vyhledávání:
'"ALBALA, KEN"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Kniha
Opulent Nosh : A Cookbook for Audacious Appetites. [elektronicky zdroj]
Autor:
Albala, Ken
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 2
2
Kniha
The Great Gelatin Revival : Savory Aspics, Jiggly Shots, and Outrageous Desserts. [elektronicky zdroj]
Autor:
Albala, Ken
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 3
3
Elektronická kniha
Noodle soup : recipes, techniques, obsession / Ken Albala. [electronic resource]
Autor:
Albala, Ken
, 1964-, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 4
4
Kniha
A Cultural History of Food in the Renaissance. [elektronicky zdroj]
Autor:
Albala, Ken
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 5
5
Elektronická kniha
Nuts : a global history / Ken Albala. [electronic resource]
Autor:
Albala, Ken
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 6
6
Elektronická kniha
Grow food, cook food, share food : perspectives on eating from the past and a preliminary agenda for the future / Ken Albala. [electronic resource]
Autor:
Albala, Ken
, 1964-
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 7
7
Elektronická kniha
Three world cuisines [electronic resource] : Italian, Mexican, Chinese / Ken Albala.
Autor:
Albala, Ken
, 1964-
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 8
8
Elektronická kniha
Pancake : a global history / Ken Albala. [electronic resource]
Autor:
Albala, Ken
, 1964-
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 9
9
Kniha
Beans : A History. [elektronicky zdroj]
Autor:
Albala, Ken
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 10
10
Elektronická kniha
The banquet : dining in the great courts of late Renaissance Europe / Ken Albala. [electronic resource]
Autor:
Albala, Ken
, 1964-, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Další »
[21]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
84
Akademické články
73
Recenze
30
Knihy
21
Electronic Resources
12
Elektronické knihy
11
Časopisy
1
Research Starters
1
Reports
Předmět
49
nonfiction
21
electronic books
16
cooking
15
history
10
food
9
food habits
6
cookbooks
6
food supply
6
gastronomy
6
history of food
5
cookery, food, and drink
5
diet
4
alcohol
4
italian cooking
4
krondl, michael
4
wines
3
desserts
3
food industry
3
food production
3
food studies
3
nutrition
3
shakespeare, william, 1564-1616
2
17th century medical history
2
almond milk
2
anniversaries
2
astarita, tommaso
2
ballerini, luigi
2
beer industry
2
businesswomen
2
cacao
2
career development
2
child nutrition
2
chocolate
2
cocoa products
2
confectionery
2
convalescence
2
cook, elizabeth
2
cookery
2
cooking history
2
criticism
2
culture diffusion
2
davidson, alan
2
diners
2
dried fish
2
early modern europe
2
eating disorders
2
editors
2
elite (social sciences)
2
english cooking
2
ethiopia
Vydavatel
37
taylor & francis ltd
24
university of california press
9
oxford university press
9
univ chicago press
8
cambridge university press
8
oxford university press / usa
5
university of illinois press
4
bloomsbury publishing plc
4
equinox publishing group
4
university of chicago press
3
cambridge univ press
3
elsevier ltd
3
etnoloska tribina / ethnological forum
3
johns hopkins university press
3
sixteenth century society
3
wiley-blackwell
2
academic press inc.
2
berg publ
2
greenwood
2
oxford univ press
2
phi kappa phi forum
2
state historical society of missouri
1
abc-clio
1
abc-clio/greenwood
1
altamira press
1
amer folklore soc
1
american antiquarian society
1
bloomsbury
1
bloomsbury publishing usa
1
cea publications
1
chelsea house
1
columbia university press
1
elsevier
1
facts on file, inc
1
facts on file, incorporated
1
food history news
1
greenwood press
1
greenwood, an imprint of abc-clio, llc
1
johns hopkins univ press
1
oregon state university press
1
reaktion
1
reaktion books
1
revista estudos sociedade e agricultura
1
routledge
1
routledge journals, taylor & francis ltd
1
technological university dublin
1
university of alabama press
1
university of illinois
1
wiley-blackwell publishing, inc
1
立命館大学食マネジメント学会
Publikováno v
30
gastronomica
22
food, culture & society
15
renaissance quarterly
9
historian
7
sixteenth century journal
5
food culture & society
4
american historical review
4
appetite
4
cea critic
4
english historical review
4
food & foodways: history & culture of human nourishment
4
isis
4
journal of american folklore
4
journal of british studies
4
petits propos culinaires
4
shakespeare quarterly
3
ethnological forum / etnoloska tribina
3
historical research
3
journal of wine research
3
the historian
3
the oxford encyclopedia of food and drink in america
3
winterthur portfolio
2
enterprise & society
2
isis: a journal of the history of science in society
2
journal of modern italian studies
2
missouri historical review
2
phi kappa phi forum
2
savoring gotham: a food lover's companion to new york city
2
the oxford companion to sugar and sweets
2
the sixteenth century journal
1
common-place: the interactive journal of early american life
1
devouring japan : global perspectives on japanese culinary identity
1
enterprise and society
1
enterprise and society (project muse)
1
estudos sociedade e agricultura
1
food history news
1
food, culture and society
1
gastronomica the journal of food and culture
1
historically speaking
1
salem press encyclopedia
1
shakespeare studies (rosemont publishing & printing corporation)
1
studies in history & philosophy of biological & biomedical sciences
1
studies in history and philosophy of biol & biomed sci
1
studies in history and philosophy of biological and biomedical sciences
1
the american historical review
1
the english historical review
1
the oxford companion to world exploration
1
立命館食科学研究
Zdroj
46
Academic Search Ultimate
39
Complementary Index
26
Supplemental Index
25
JSTOR Journals
21
Vybrané kolekce e-knih
15
Arts & Humanities Citation Index
10
Social Sciences Citation Index
8
Oxford Reference
7
OpenAIRE
3
ScienceDirect
2
Business Source Ultimate
2
MEDLINE
1
eBook Index
1
Research Starters
1
Katalog Knihovny AV ČR
1
Science Citation Index Expanded
1
Oxford Scholarship Online
Geografie
3
united states
2
europe
2
italy
2
japan
Umístění
1
Knav
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......