Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"ALABISO, Marco"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alabiso, Marco1 (AUTHOR), Maniaci, Giuseppe1 (AUTHOR) giuseppe.maniaci@unipa.it, Giosuè, Cristina2 (AUTHOR), Gaglio, Raimondo1 (AUTHOR), Francesca, Nicola1 (AUTHOR), Di Grigoli, Antonino1 (AUTHOR), Portolano, Baldassare1 (AUTHOR), Bonanno, Adriana1 (AUTHOR)
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2020, Vol. 18 Issue 1, p734-741. 8p.
Autor:
Maniaci, Giuseppe1 (AUTHOR), Alabiso, Marco1 (AUTHOR) marco.alabiso@unipa.it, Francesca, Nicola1 (AUTHOR), Giosuè, Cristina2 (AUTHOR), Di Grigoli, Antonino1 (AUTHOR), Corona, Onofrio1 (AUTHOR), Cardamone, Cinzia3 (AUTHOR), Graci, Graziella3 (AUTHOR), Portolano, Baldassarre1 (AUTHOR), Bonanno, Adriana1 (AUTHOR)
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2020, Vol. 18 Issue 1, p383-391. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.