Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"ALİFAKI, Yaşar Özlem"'
Autor:
ALİFAKI, Yaşar Özlem1, YILMAZ, Merve Sılanur2, ŞAKIYAN, Özge3 osakiyan@ankara.edu.tr, İŞÇİ, Asli3
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2024, Vol. 49 Issue 6, p1010-1027. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alifaki, Yaşar Özlem
Bu çalışmanın ilk kısmında Gilaburu (Viburnum opulus L.) meyvesinden fenolik bileşiklerin ekstraksiyonu araştırılmıştır. Ultrason destekli ekstraksiyonda ekstraksiyon süresinin (1-10-20-30-60 dakika), ultrason gücünün (14 W, 35 W ve
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::fdc97d0b72b7afc796258343b4642665
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/44735
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/44735
Publikováno v:
Volume: 43, Issue: 5 846-855
Gıda
Gıda
Bu çalışmanın amacı gilaburu (Viburnum opulus L.)meyvesinden fenolik bileşiklerin ultrason destekli ekstraksiyon sistemi ileelde edilmesidir. Gilaburu meyvesinde bulunan yüksek miktardaki fenolikbileşikler, hassas yapıları nedeniyle kolayca
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::2547bd857b557219a5acd6ab0723c543
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/39146/432038
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/39146/432038
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 41, Issue: 2 91-98
Gıda
Gıda
Bu çalışmanın amacı, pirinç ununa farklı oranlarda keçiboynuzu unu ve ginseng tozu ilave edilerekmikrodalga ile glutensiz ve fonksiyonel kek üretilmesidir. Bu amaçla farklı kek formülasyonları mikrodalgafırında farklı koşullarda (ü
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::e726c07917e0ac1c80c8a55b9cef3855
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/43761/537236
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/43761/537236
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.