Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"ALÇİÇEK, Zayde"'
Autor:
Balaban, Murat Ömer, Alçiçek, Zayde
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology January 2015 60(1):365-371
Autor:
Alçiçek, Zayde, Balaban, Murat Ömer
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering July 2012 111(1):46-51
Autor:
Alçiçek, Zayde1 (AUTHOR) zaydealcicek@gmail.com, Balaban, Murat Ömer2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Oct2014, Vol. 17 Issue 9, p1987-1997. 11p.
Autor:
Atar, Hasan Hüseyin1 Hasan.H.Atar@agri.ankara.edu.tr, Alçiçek, Zayde1
Publikováno v:
TAF Preventive Medicine Bulletin. Mar/Apr2009, Vol. 8 Issue 2, p173-176. 4p.
Autor:
Alçiçek, Zayde
Son yıllarda su ürünlerinin beslenme, diyet ve sağlık için yararları hakkında gelişen beslenme bilinciyle su ürünleri tüketimi artmıştır. Ancak balık, biyolojik kompozisyonu nedeniyle kolay bozulan bir gıda olduğundan raf ömrünün
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::19c526d4239fde0b3f7254e8076d2467
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/506588
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/506588
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.