Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"AKPINAR BAYİZİT, Arzu"'
Assessment of socio-demographic factors, health status and the knowledge on probiotic dairy products
Publikováno v:
In Food Science and Human Wellness September 2020 9(3):272-279
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kamiloglu, Senem, Koc Alibasoglu, Elif, Acoglu Celik, Busra, Celik, M. Alpgiray, Bekar, Erturk, Unal, Taha Turgut, Kertis, Buket, Akpinar Bayizit, Arzu, Yolci Omeroglu, Perihan, Copur, O. Utku
Publikováno v:
Foods; Jan2024, Vol. 13 Issue 2, p239, 18p
Autor:
Akpinar Bayizit, Arzu, Bekar, Erturk, Unal, Taha Turgut, Celik, M. Alpgiray, Acoglu Celik, Busra, Koc Alibasoglu, Elif, Sahin Dilmenler, Pinar, Yolci Omeroglu, Perihan, Copur, O. Utku, Kamiloglu, Senem
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Oct2023, Vol. 249 Issue 10, p2529-2542, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ÇETİN, Kader, AKPINAR BAYİZİT, Arzu, BEKAR, Ertürk, ÇELİK, Muhammed Alpgiray, ÖZOĞLU, Özüm, ÇIRAK, Nalan
Publikováno v:
Volume: 0, Issue: 27 47-60
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
ÖzetAmaç: Bu çalışmada fermente sucuk üretiminde nitrit ve nitratın yerine kekik yağı ve reyhan yağınınkullanılması amaçlanmıştır.Materyal ve yöntem: Projede nitrit/nitrat yerine kullanılabileceği düşünülerek farklı oranlard
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::b48bb0eb13989c29b7981a74d022197d
https://dergipark.org.tr/tr/pub/bursagida/issue/68545/1071218
https://dergipark.org.tr/tr/pub/bursagida/issue/68545/1071218
Publikováno v:
Volume: 0, Issue: 26 49-59
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Objective: The functional product market is constantly growing as a result of the increased awareness of the relationship between consumed food and health. In this context, edible flowers attract more and more attention with its nutritional values an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::ce0e2fe8b777710b4794f444967d8488
https://dergipark.org.tr/tr/pub/bursagida/issue/64673/984848
https://dergipark.org.tr/tr/pub/bursagida/issue/64673/984848
Autor:
ELMAS, Aslıhan, AKPINAR BAYİZİT, Arzu
Publikováno v:
Volume: 35, Issue: 2 333-354
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Bu çalışmanın amacı, yemeklik yağ ya da katkı olarak kullanılan palm olein yağının rafinasyonu sırasında ağartma ajanları ve deodorizasyon sıcaklığı gibi rafinasyona yardımcı kimyasal malzemelerin ve rafinasyon parametrelerin de
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::c80729ac9202618d7e2a0c3827c0b823
https://dergipark.org.tr/tr/pub/bursauludagziraat/issue/65978/678851
https://dergipark.org.tr/tr/pub/bursauludagziraat/issue/65978/678851