Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"AKDEMİR EVRENDİLEK, GÜLSÜN"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Benjelloun, Mohammed, Miyah, Youssef, Akdemir Evrendilek, Gülsün, Zerrouq, Farid, Lairini, Sanae
The increased environmental awareness and tighter regulatory standards have prompted various industries to seek appropriate wastewater treatment technologies, in particular, for colored wastewater. This review provides detailed information on dyes, t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10075::8406ebd6ebce4ea63a6be53fc17c64a0
https://hdl.handle.net/20.500.12491/5122
https://hdl.handle.net/20.500.12491/5122
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Safety; Dec2020, Vol. 40 Issue 6, p1-12, 12p
Autor:
AKDEMİR EVRENDİLEK, GÜLSÜN1 gevrendilek@mku.edu.tr
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. May2007, Vol. 60 Issue 2, p118-122. 5p. 1 Chart, 5 Graphs.
Publikováno v:
Volume: 12, Issue: 2 69-78
Akademik Gıda
Akademik Gıda
Demand for high quality, microbiologically safe foods with fresh like properties have been increased recently. In order to achieve this, new age processing technologies at lower processing temperatures for preservation of nutritional and sensory prop
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::c6f1552b0b1c4fa0198995a5fda9492e
https://dergipark.org.tr/tr/pub/akademik-gida/issue/55790/763715
https://dergipark.org.tr/tr/pub/akademik-gida/issue/55790/763715
Publikováno v:
International Journal of Food Engineering. 17:217-226
Akdemir Evrendilek, Gülsün; Ardahan Üniversitesi - Mühendislik Fakültesi - Gıda Mühendisliği Bölümü - Makale
Impacts of pulsed electric fields (PEF) on physicochemical properties, bioactive compounds, and furfural and hydroxymethylfur
Impacts of pulsed electric fields (PEF) on physicochemical properties, bioactive compounds, and furfural and hydroxymethylfur
Publikováno v:
Journal of Food Safety. 40
Akdemir Evrendilek, Gülsün; Ardahan Üniversitesi - Mühendislik Fakültesi - Gıda Mühendisliği Bölümü - Makale
Seed processing technologies are essential for seed safety and functionality through protection of physicochemical quality, p
Seed processing technologies are essential for seed safety and functionality through protection of physicochemical quality, p
Autor:
Karataş, Berna
Tohumlar yüzeylerinde toprak kökenli birçok mikroorganizma barındırmaktadır. Özellikle patojen mikroorganizmaların kontaminasyonu tohumun kalitesini olumsuz etkilemekte ve üründe kayıplar yaşanmasına neden olmaktadır. Tohum kalitesini m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::c319d2cd7e2804de8ae94c8e13feaa02
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/597204
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/597204