Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"AKCAN, TOLGA"'
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science March 2024 35
Autor:
Akcan, Tolga1 (AUTHOR) tolga.akcan@deu.edu.tr
Publikováno v:
Molecules. Mar2024, Vol. 29 Issue 5, p1104. 15p.
Autor:
Akcan, Tolga1 tolga.akcan@deu.edu.tr, Glaue, Şelale Öncü1
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. oca-mar2024, Vol. 22 Issue 1, p1-13. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Utilizing chemical and physicochemical techniques, the mucilage part of okra was extracted with the use of ultrasound, and the polysaccharide extract's structural and thermal characteristics were assessed. Analysis of the extraction yield revealed th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2605::6da925a72bec45024e4063567b731063
https://avesis.deu.edu.tr/publication/details/1f510b5b-ae11-4e6a-8fde-81a9e61c7192/oai
https://avesis.deu.edu.tr/publication/details/1f510b5b-ae11-4e6a-8fde-81a9e61c7192/oai
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); Jun2023, Vol. 13 Issue 11, p6762, 13p