Zobrazeno 1 - 10
of 104
pro vyhledávání: '"AJUNGLA, T."'
Publikováno v:
Current Science, 2020 Aug . 119(4), 708-712.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27229907
Publikováno v:
Current Science, 2019 Nov 01. 117(9), 1433-1434.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27138478
Autor:
JAMIR, Temsurenla1 arentem123@gmail.com, AJUNGLA, T.1 lkr.talijungla@gmail.com, KICHU, Asangla1 asanglakichu15@gmail.com
Publikováno v:
Notulae Scientia Biologicae. 2022, Vol. 14 Issue 1, p1-14. 14p.
Publikováno v:
Indian Journal of Agricultural Research. Feb2020, Vol. 54 Issue 1, p1-9. 9p.
Publikováno v:
Current Science (00113891). 2/25/2021, Vol. 120 Issue 4, p715-718. 4p.
Autor:
Konyak, P. M., Moaakum, Hiese, Z., Prabu, S. Lakshmana, Ruckmani, K., Hiese, V., Ajungla, T., Rathore, H. S.
Publikováno v:
Journal of Plant Science Research; 2022, Vol. 38 Issue 2, p739-751, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
TEMSURENLA JAMIR, AJUNGLA T
Publikováno v:
Asian Journal of Pharmaceutical and Clinical Research. :108-112
Objectives: The objective of the study was to estimate the seasonal variations in the antioxidant capacities, total polyphenol content (TPC), total flavonoid content (TFC), and tannin content (TC) of tea leaf extracts from two different plantation si
Publikováno v:
Agricultural Science Digest; Apr2022, Vol. 42 Issue 2, p192-195, 4p
Publikováno v:
Journal of Crop Science & Biotechnology; Jan2023, Vol. 26 Issue 1, p77-86, 10p