Zobrazeno 1 - 10
of 2 893
pro vyhledávání: '"AGPI"'
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2020, Vol. 18 Issue 1, p102-107. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Joffre, Corinne1,2 corinne.joffre@bordeaux.inra.fr, Rey, Charlotte1,2,3, Nadjar, Agnès1,2, Layé, Sophie1,2
Publikováno v:
Oilseeds & Fats, Crops & Lipids (OCL). 2016, Vol. 23 Issue 1, p1-6. 6p.
Autor:
Sobhani, Reza1 (AUTHOR), Emadi, Alireza1 (AUTHOR) emadia355@yahoo.com, Fazloula, Ramin1 (AUTHOR), Zamanzad-Ghavidel, Sarvin1,2,3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Environment, Development & Sustainability. Jul2024, Vol. 26 Issue 7, p16555-16583. 29p.
Autor:
Muñoz, María Verónica1 muñoz@agro.unlpam.edu.ar, Armendáriz, Lautaro1, Robles Haberkorn, Siro1, Braun, Rodolfo Oscar1
Publikováno v:
Semiárida. Revista de la Facultad de Agronomía UNLPam. ene-jun2024, Vol. 34 Issue 1, p57-62. 6p.
Autor:
Sylvain Rheims, Vania Herbillon, Ségolène Gaillard, Catherine Mercier, Nathalie Villeuve, Frédéric Villéga, Claude Cances, Pierre Castelnau, Silvia Napuri, Anne de Saint‐Martin, Stéphane Auvin, Sylvie Nguyen The Tich, Patrick Berquin, Julitta deBellecize, Mathieu Milh, Pascal Roy, Alexis Arzimanoglou, Jacques Bodennec, Laurent Bezin, Behrouz Kassai, the investigators of the AGPI study group
Publikováno v:
Epilepsia Open, Vol 9, Iss 2, Pp 582-591 (2024)
Abstract Background Attention‐deficit hyperactivity disorder (ADHD) is a frequent comorbidity in children with epilepsy, which management mostly relies on the usual treatments of ADHD, especially methylphenidate. Supplementation with polyunsaturate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03fdfbd8a42046a6802ce5d305b1cc28
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 12, Iss 5-6, Pp 333-343 (2005)
Polyunsaturated fatty acids (PUFAs) are essential nutrients for mammals and the human species, and belong to either of two distinct and not interconvertible series, omega 6 and omega 3. The metabolic precursors of these two series, linoleic and α-li
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb25af932d6844de818f6fae9eefacb0
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 11, Iss 2, Pp 133-141 (2004)
Increase the consumption of long-chain omega 3 polyunsaturated fatty acids (LC ω3 PUFA) is highly recommended for their health benefits. However, these fatty acids are very prone to oxidation, which can impair sensory, nutritional and functional pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd3b9c2af65942adbbb67fb0f16ca046
Autor:
Qiang Xu1 120825345@qq.com, Lingling Du2, Heng Gu3, Meng Ji1, Ling Zhan1, Xu, Qian4, Du, Lingling5, Gu, Heng6, Ji, Meng4, Zhan, Ling4
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria. jul/ago2022, Vol. 39 Issue 4, p924-935. 12p.