Zobrazeno 1 - 10
of 237
pro vyhledávání: '"AGAMA ‐ ACEVEDO, E."'
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 February 2019 122:405-409
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules December 2018 120 Part A:237-244
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2018 77:817-824
Autor:
Chávez-Salazar, A., Bello-Pérez, L.A., Agama-Acevedo, E., Castellanos-Galeano, F.J., Álvarez-Barreto, C.I., Pacheco-Vargas, G.
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules May 2017 98:240-246
Autor:
Hoyos-Leyva, J.D., Agama-Acevedo, E., Bello-Perez, L.A., Vernon-Carter, E.J., Alvarez-Ramirez, J.
Publikováno v:
In LWT November 2016 73:576-583
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rendón-Villalobos, R., Agama-Acevedo, E., Islas-Hernández, J.J., Paredes-López, O., Bello-Pérez, L.A.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2006 74(1):153-159
Autor:
Agama-Acevedo, E.1 (AUTHOR) eagama@ipn.mx., Sañudo-Barajas, J.A.2 (AUTHOR), Vélez De La Rocha, R.2 (AUTHOR), González-Aguilar, G.A.3 (AUTHOR), Bello-Peréz, L.A.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. Feb2016, Vol. 14 Issue 1, p117-123. 7p.