Zobrazeno 1 - 10
of 1 991
pro vyhledávání: '"AGAMA ‐ ACEVEDO, E."'
Autor:
Hernández-Bautista M; Instituto Politécnico Nacional (IPN), Centro de Desarrollo de Productos Bióticos (CEPROBI), Yautepec, Morelos 62731, Mexico., Heredia-Olea E; Tecnologico de Monterrey, Centro de Biotecnologia FEMSA, Ave Eugenio Garza Sada 2501, Monterrey, NL 64849, Mexico., Agama-Acevedo E; Instituto Politécnico Nacional (IPN), Centro de Desarrollo de Productos Bióticos (CEPROBI), Yautepec, Morelos 62731, Mexico., Bello-Pérez LA; Instituto Politécnico Nacional (IPN), Centro de Desarrollo de Productos Bióticos (CEPROBI), Yautepec, Morelos 62731, Mexico. Electronic address: labellop@ipn.mx.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Dec 04; Vol. 467, pp. 142322. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 04.
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 February 2019 122:405-409
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules December 2018 120 Part A:237-244
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2018 77:817-824
Autor:
Chávez-Salazar, A., Bello-Pérez, L.A., Agama-Acevedo, E., Castellanos-Galeano, F.J., Álvarez-Barreto, C.I., Pacheco-Vargas, G.
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules May 2017 98:240-246
Autor:
Hoyos-Leyva, J.D., Agama-Acevedo, E., Bello-Perez, L.A., Vernon-Carter, E.J., Alvarez-Ramirez, J.
Publikováno v:
In LWT November 2016 73:576-583
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Agama-Acevedo, E.1 (AUTHOR) eagama@ipn.mx., Sañudo-Barajas, J.A.2 (AUTHOR), Vélez De La Rocha, R.2 (AUTHOR), González-Aguilar, G.A.3 (AUTHOR), Bello-Peréz, L.A.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. Feb2016, Vol. 14 Issue 1, p117-123. 7p.
Autor:
Bello-Perez LA; Instituto Politécnico Nacional, CEPROBI, Yautepec, Morelos, Mexico., Flores-Silva PC; Departamento de Ingeniería de Procesos e Hidráulica, Universidad Autónoma Metropolitana-Iztapalapa, Mexico, City, Mexico., Agama-Acevedo E; Instituto Politécnico Nacional, CEPROBI, Yautepec, Morelos, Mexico., Tovar J; Department of Food Technology, Engineering and Nutrition, Lund University, Lund, Sweden.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2020 Nov; Vol. 100 (14), pp. 5009-5016. Date of Electronic Publication: 2018 Mar 30.