Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"ADI pathway"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
So Yeong Mun, Hae Choon Chang
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 8, Iss 8, p 1147 (2020)
This study identified lactic acid bacteria (LAB) that play a major role in kimchi fermented at low temperature, and investigated the safety and functionality of the LAB via biologic and genomic analyses for its potential use as a starter culture or p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30dfaa59ecd14dd6a1e305ff83e9027b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
So Yeong, Mun, Hae Choon, Chang
Publikováno v:
Microorganisms
This study identified lactic acid bacteria (LAB) that play a major role in kimchi fermented at low temperature, and investigated the safety and functionality of the LAB via biologic and genomic analyses for its potential use as a starter culture or p
Autor:
Hae Choon Chang, So Yeong Mun
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 8, Iss 1147, p 1147 (2020)
Microorganisms
Volume 8
Issue 8
Microorganisms
Volume 8
Issue 8
This study identified lactic acid bacteria (LAB) that play a major role in kimchi fermented at low temperature, and investigated the safety and functionality of the LAB via biologic and genomic analyses for its potential use as a starter culture or p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carmen Tenorio, Miriam González, Fernanda Ruiz-Larrea, Lorena Díez, Rocío Fernández-Pérez, Oscar P. Kuipers, Ana Solopova
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology, 257, 41-48. ELSEVIER SCIENCE BV
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
This paper describes the molecular response of Lactococcus lactis NZ9700 to ethanol. This strain is a well-known nisin producer and a lactic acid bacteria (LAB) model strain. Global transcriptome profiling using DNA microarrays demonstrated a bacteri
Autor:
Elke E E Noens, Juke S. Lolkema
Publikováno v:
MicrobiologyOpen
MicrobiologyOpen, 3:e00412, 1-10. Wiley
MicrobiologyOpen, 3:e00412, 1-10. Wiley
The arginine deiminase (ADI) pathway converts L‐arginine into L‐ornithine and yields 1 mol of ATP per mol of L‐arginine consumed. The L‐arginine/L‐ornithine exchanger in the pathway takes up L‐arginine and excretes L‐ornithine from the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.