Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"ADDIS, GETACHEW"'
Publikováno v:
In Heliyon June 2023 9(6)
Publikováno v:
In Heliyon April 2023 9(4)
Publikováno v:
East African Journal of Sciences; 2023, Vol. 17 Issue 2, p199-213, 15p
Autor:
Deressa Guracho, Yonas, Addis, Getachew Setotaw, Tafere, Sileshi Mulatu, Hurisa, Kidanu, Bifftu, Berhanu Boru, Goedert, Martha H., Gelaw, Yared Mulu
Publikováno v:
Journal of Addiction.
Background. Although tobacco use is highest in high-income countries, most tobacco-related deaths occur in low- and middle-income countries with the highest number of deaths recorded in East Africa. The aim of this systematic review and meta-analysis
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol 13, No 2 (2013)
Ethnobotanical studies have shown that many wild plant species are sporadically consumed alongside regular food sources in developing countries. Many plants of wild and semi-wild origin are consumed in the remote parts of southern Ethiopia. Dietetic
Autor:
ADDIS, GETACHEW, NARAYAN, R. K. J.
Publikováno v:
Annals of Botany, 1994 Sep 01. 74(3), 209-215.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/42764568
Autor:
Lemma, Hirut, Debella, Asfaw, Addis, Getachew, Kunert, Olaf, Geyid, Aberra, Teka, Ferehiwot, Yersaw, Kidist
Publikováno v:
SINET: Ethiopian Journal of Science; Vol 25, No 2 (2002); 285-294
2520–7997
2520–7997
The anti bacterial activity of polar and non-polar extracts prepared from the roots of Plumbago zeylanica L. (Plumbaginaceae), a plant widely used in Ethiopian traditional medicine for various ailments were investigated using hole plate diffusion met
Autor:
Hailu, Andinet Abera, Addis, Getachew
Publikováno v:
International Journal of Food Science; 2016, p1-7, 7p