Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "ADAMS, KATHRYN S."
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 5 of 5 pro vyhledávání: '"ADAMS, KATHRYN S."'
1
Akademický článek
Does the ability to express different emotions predict different indices of physical health? A skill-based study of physical symptoms and heart rate variability.
Autor: Tuck, Natalie L.1, Adams, Kathryn S.2, Consedine, Nathan S.1 n.consedine@auckland.ac.nz
Publikováno v: British Journal of Health Psychology. Sep2017, Vol. 22 Issue 3, p502-523. 22p.
Zobrazit plný text záznamu
Plný text ve formátu HTML
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
3
Periodical
Stimulation of glycolysis by insulin: its implications for the stability of adipocyte plasma membranes
Autor: ADAMS, KATHRYN S., REID, DAVID M., MUDD, ROBERT C., DAVIES, J. ISLWYN
Publikováno v: Biochemical Society Transactions; February 1989, Vol. 17 Issue: 1 p150-150, 1p
Zobrazit plný text záznamu
4
Use of Electrospray Mass Spectrometry for Mass Determination of Grape (Vitis vinifera) Juice Pathogenesis-Related Proteins: A Potential Tool for Varietal Differentiation
Autor: Yoji Hayasaka, Gayle A. Baldock, Kathryn S. Adams, K. F. Pocock, Elizabeth J. Waters, Peter B. Høj
Publikováno v: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 49:1830-1839
Methods based on liquid chromatography−mass spectrometry (LC-MS) and protein trap mass spectrometry (trap-MS) were developed to determine the complement of pathogenesis-related (PR) proteins in grape juice. Trap-MS was superior to LC-MS in terms of
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::31f169933e94d19a9fcb5c759c381fd9
https://doi.org/10.1021/jf001163+
Zobrazit plný text záznamu
5
Combined heat and proteolytic enzyme treatment of white wines reduces haze forming protein content without detrimental effect
Autor: Mariola Kwiatkowski, K. F. Pocock, Elizabeth J. Waters, Peter B. Høj, K.S. Adams
Laboratory heat treatments of wines at both medium and high temperatures, with and without the addition of proteolytic enzymes have resulted in reduced protein content and bentonite requirements for heat stability. Increasing sulfur dioxide concentra
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::be0bc0dbb2bd9f3d1064fadc2a9b47f5
https://hdl.handle.net/1959.8/53471
Zobrazit plný text záznamu

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 6 Akademické články
  • 1 Časopisy
  • 3 emotion regulation
  • 3 emotions
  • 3 health
  • 2 anger
  • 2 biology
  • 2 chemistry
  • 2 chemistry.chemical_classification
  • 2 chromatography
  • 2 cross-sectional method
  • 2 enzyme
  • 2 expressive suppression
  • 2 facial expression
  • 2 food and beverages
  • 2 food science
  • 2 health promotion
  • 2 health status
  • 2 health status indicators
  • 2 heart beat
  • 2 heart rate variability
  • 2 mental health
  • 2 sadness
  • 2 symptoms
  • 1 anger expression
  • 1 aroma
  • 1 bentonite
  • 1 biology.organism_classification
  • 1 biology.protein
  • 1 cardiovascular disease
  • 1 cardiovascular diseases
  • 1 cardiovascular-disease
  • 1 chemistry.chemical_compound
  • 1 chitinase
  • 1 coronary-heart-disease
  • 1 divergent associations
  • 1 electrospray
  • 1 emotion
  • 1 expressive skill
  • 1 general agricultural and biological sciences
  • 1 general chemistry
  • 1 happiness
  • 1 health behavior
  • 1 heart rate
  • 1 heat stability
  • 1 horticulture
  • 1 individual-differences
  • 1 liquid chromatography-mass spectrometry
  • 1 loneliness
  • 1 mass spectrometry
  • 1 metabolic syndrome
  • 1 mortality
  • 3 wiley-blackwell
  • 1 american chemical society (acs)
  • 1 springer science + business media
  • 1 springer/plenum publishers
  • 1 wiley
  • 4 british journal of health psychology
  • 2 journal of behavioral medicine
  • 1 biochemical society transactions
  • 1 journal of agricultural and food chemistry
  • 2 MEDLINE
  • 2 Social Sciences Citation Index
  • 2 OpenAIRE
  • 1 Supplemental Index
  • 1 Complementary Index
  • 1 Academic Search Ultimate

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......