Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"ACTIS, ADRIANA B."'
Autor:
Actis, Adriana B., Cremonezzi, David C., Joekes, Silvia, Lampe, Johanna W., Valentich, Mirta A.
Publikováno v:
In Nutrition Research 2006 26(6):271-276
Publikováno v:
In Archives of Oral Biology 2005 50(1):1-6
Publikováno v:
Acta Odontológica Latinoamericana, Volume: 31, Issue: 2, Pages: 104-97, Published: AUG 2018
The use of saliva for analyzing biological compounds has recently been expanded. The aim of this study was to analyze the correlation between specific dietary sources of n-3 and n-6 fatty acids (FA) and their salivary levels to evaluate their role as
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______617::89cf7934862de4da0f7aefddcda4e90a
http://www.scielo.org.ar/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1852-48342018000200004&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.ar/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1852-48342018000200004&lng=en&tlng=en
Autor:
Heinze, Verónica M.1,2 (AUTHOR) vheinze@hotmail.com, Actis, Adriana B.3 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Feb2012, Vol. 63 Issue 1, p66-78. 13p.
Autor:
ACTIS, ADRIANA B.1 adractis@odo.unc.edu.ar, CREMONEZZI, DAVID C.2, LAMPE, PAUL D.3, CARINO, SILVIA4, VALENTICH, MIRTA A.1,5
Publikováno v:
Journal of Food Lipids. Aug2009, Vol. 16 Issue 3, p314-324. 11p. 4 Black and White Photographs, 4 Charts.
Autor:
Castillo, Beatriz C., Arriaga, Adriana, Bregains, Liliana E., Gómez, María E., Flores, Viviana Y., Sanz, Adriana V., Actis, Adriana B.
Publikováno v:
FEM: Revista de la Fundación Educación Médica, Volume: 18, Issue: 4, Pages: 253-259, Published: AUG 2015
Introducción. Docentes de anatomía, histología y asesoría pedagógica conformaron un equipo para diseñar e implementar una experiencia de enseñanza integrada (EI) en la Facultad de Odontología, Universidad Nacional de Córdoba, Argentina. El o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______624::dbfdff0785e347d880f73985cbd6d809
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2014-98322015000500006&lng=en&tlng=en
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2014-98322015000500006&lng=en&tlng=en
Autor:
Cittadini, María C., Cornaglia, Paola M., Perovic, Nilda R., Joekes, Silvia, Heinze, Verónica M., Bernal, Claudio, Actis, Adriana B.
Publikováno v:
Repositorio Digital Universitario (UNC)
Universidad Nacional de Córdoba
instacron:UNC
Universidad Nacional de Córdoba
instacron:UNC
The objective of the present study was to analyze beef consumption, conjugated linoleic acid (CLA) and n-3 fatty acid (FA) serum concentration and their relation to salivary gland tumors (SGT). A questionnaire on non-nutritional risk factors and a va
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::723c2a19e94caa98bc6b91270c9126cf
Publikováno v:
Acta Odontologica Latinoamericana: AOL; Oct2018, Vol. 31 Issue 2, p97-103, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.