Zobrazeno 1 - 10
of 212
pro vyhledávání: '"ACIDOS GRASOS"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
ilustraciones, fotografías, graficas Biobased plasticizer from agro-industrial residual streams Soybean Oil Deodorizer Distillate (SODD) is a valuable agro-industrial waste stream that can be used as feedstock for a wide range of oleochemicals. In t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1326::8d8b35fbf2983c48ef66b59807d8fcaa
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/83816
https://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/83816
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 11 No. 14; e19111435838
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 14; e19111435838
Research, Society and Development; v. 11 n. 14; e19111435838
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 14; e19111435838
Research, Society and Development; v. 11 n. 14; e19111435838
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The objective of this work was the full use of umari (Poraqueiba sericea Tulasne) for the elaboration of flours and incorporation in gluten-free pan bread mix, verifying the impact on quality parameters and bioactive compounds. For this, physicochemi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::9b64d20b298ddc73f0a2eac0afe546c1
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/35838
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/35838
Autor:
Clotilde Vázquez, José I. Botella-Carretero, Raimundo García-Albiach, María J. Pozuelo, Mercedes Rodríguez-Baños, Fernando Baquero, María A. Baltadjieva, Rosa del Campo
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Vol 28, Iss 4, Pp 1227-1235 (2013)
Objectives: Genetic diversity and resistance of Lactobacillus bulgaricus sbsp. delbrueckii collection with 100 isolates from different home-made yogurt in rural Bulgarian areas were determined. Methods: The strain K98 was the most resistant to bile s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d105c4bcd8942e082755ca709497fec
Autor:
Sheng-Nan Yuan, Mu-xuan Wang, Jin-Long Han, Cai-Yun Feng, Meng Wang, Min Wang, Jin-Yue Sun, Ning-yang Li, Jesus Simal-Gandara, Chao Liu
Publikováno v:
Phytomedicine. 112:154702
Background: Nervonic acid (C24:1Δ15, 24:1 ω-9, cis-tetracos-15-enoic acid; NA), a long-chain monounsaturated fatty acid, plays an essential role in prevention of metabolic diseases, and immune regulation, and has anti-inflammatory properties. As a
Autor:
Edilberto Silva Gómez, Alicia Lucía Morales P., Solange Callejas Castro, María Cecilia Florez Sandoval, Wilson Rodríguez
Publikováno v:
Revista Colombiana de Química, Vol 29, Iss 1, Pp 19-34 (2010)
Utilizando CGAR se determinó el contenido de ácidos grasos celulares de doce aislados colombianos, Pseudomonas aeruginosa 17, 18, 19, 20, 21, 22 y 103, Pseudomonas sp 23, 24, 25, 26 y 27 con capacidad desulfurizadora, Pseudomonas aeruginosa ATCC 9
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fcd8243d8628416ebdda5cb267d22fa3
Publikováno v:
Revista Colombiana de Química, Vol 1, Iss 1, Pp 19-31 (2009)
Muy poco se sabe acerca del contenido de ácidos grasos en las diferentes variedades tropicales de soya. En este trabajo se estudiaron veinte variedades tropicales de soya en lo referente a su contenido de aceite y en ácidos grasos. Se determinaros
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67d3828a3c874ea88fdb4199b3fc434a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.