Zobrazeno 1 - 10
of 19 426
pro vyhledávání: '"ABTS assay"'
Autor:
Verrillo M; Department of Agricultural Sciences, University of Naples Federico II, Naples, Italy. mariavittoria.verrillo@unina.it.; Interdepartmental Research Centre of Nuclear Magnetic Resonance for the Environment, AgriFood and New Materials (CERMANU), University of Naples Federico II, Naples, Italy. mariavittoria.verrillo@unina.it., Cozzolino V; Department of Agricultural Sciences, University of Naples Federico II, Naples, Italy.; Interdepartmental Research Centre of Nuclear Magnetic Resonance for the Environment, AgriFood and New Materials (CERMANU), University of Naples Federico II, Naples, Italy., Spaccini R; Department of Agricultural Sciences, University of Naples Federico II, Naples, Italy.; Interdepartmental Research Centre of Nuclear Magnetic Resonance for the Environment, AgriFood and New Materials (CERMANU), University of Naples Federico II, Naples, Italy.
Publikováno v:
Methods in molecular biology (Clifton, N.J.) [Methods Mol Biol] 2025; Vol. 2857, pp. 223-227.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Di Benedetto, N.A., Alfarano, M., Laus, M.N., Caporizzi, R., Soccio, M., Robbe, C., Flagella, Z., Pastore, D.
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2015 Dec 01. 43(4), 682-691.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24689522
Publikováno v:
BMC Complementary Medicine and Therapies, Vol 20, Iss 1, Pp 1-10 (2020)
Abstract Background Quantitation analysis and chromatographic fingerprint of multi-components are frequently used to evaluate quality of herbal medicines but fail to reveal activity of the components. It is necessary to develop a rational approach of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9febb6325b174af5a444e23ef1cd72f0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis March 2014 33(2):187-194
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Topolska, Dominika1, Valachova, Katarina1, Hrabarova, Eva2, Rapta, Peter3, Banasova, Maria1, Juranek, Ivo1, Soltes, Ladislav1
Publikováno v:
Balneo Research Journal. Feb2014, Vol. 5 Issue 1, p3-15. 13p.