Zobrazeno 1 - 10
of 518
pro vyhledávání: '"ABIOSE, A"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ADEKUNBI MALOMO, AND SUMBO ABIOSE
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science and Technology, Vol 12, Iss 1, Pp 101-109 (2020)
Masa is a traditional food mainly produced from maize, rice, and millet. Different concentrations of acha, an underutilized cereal rich essential acid and soybean, was used to enrich masa. This study investigated the effect of the substitution of ach
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5624949ff6d646cb8cac43ad9c63596f
Autor:
Ajibade, Fidelis O., Akosile, Samuel I., Oluwatuyi, Opeyemi E., Ajibade, Temitope F., Lasisi, Kayode H., Adewumi, James R., Babatola, Josiah O., Oguntuase, Abiose M.
Publikováno v:
In Results in Engineering June 2019 2
Autor:
Abiose, Olamide, Rutledge, Jarod, Moran‐Losada, Patricia, Belloy, Michael E., Wilson, Edward N., He, Zihuai, Trelle, Alexandra N., Channappa, Divya, Romero, America, Park, Jennifer, Yutsis, Maya V., Sha, Sharon J., Andreasson, Katrin I., Poston, Kathleen L., Henderson, Victor W., Wagner, Anthony D., Wyss‐Coray, Tony, Mormino, Elizabeth C.
Publikováno v:
Alzheimer's & Dementia: The Journal of the Alzheimer's Association; Mar2024, Vol. 20 Issue 3, p1851-1867, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Malomo, A.A., Abiose, S.H.
Publikováno v:
Food Research, Vol 3, Iss 5, Pp 556-563 (2019)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1be9b5cf0bd740628f6b2db4e1b1d605
Autor:
Amanyunose, Aderonke A.1 ronkeamanyunose@gmail.com, Abiose, Sumbo H.2, Adeniran, Hezekiah Adekanmi2, Ikujenlola, A. Victor2
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology. 2022, Vol. 23 Issue 1, p1-9. 9p.
Autor:
David M. Koshy, Md Delowar Hossain, Ryo Masuda, Yoshitaka Yoda, Leland B. Gee, Kabir Abiose, Huaxin Gong, Ryan Davis, Makoto Seto, Alessandro Gallo, Christopher Hahn, Michal Bajdich, Zhenan Bao, Thomas F. Jaramillo
Publikováno v:
Journal of the American Chemical Society. 144:21741-21750
Autor:
Abiola F. Olaniran, Sumbo H. Abiose
Publikováno v:
F1000Research, Vol 7 (2019)
Background: Ogi from locally available cereals remains a relatively affordable complementary food in West Africa, but has a tendency to spoil due it high moisture content. This study explored effects of garlic and ginger as biopreservatives in ogi fl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8cda6c31aea5441187f4227a4fbf1928