Zobrazeno 1 - 10
of 110
pro vyhledávání: '"AASLYNG, M.D."'
Autor:
Støier, S., author1, Aaslyng, M.D., author, Lauridsen, L., author, Bredie, W.L.P., author, Jørgensen, A.S., author
Publikováno v:
52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities. :577-578
Publikováno v:
In Livestock Science April 2017 198:65-71
Autor:
Font-i-Furnols, M. a, ⁎, Aaslyng, M.D. b, Backus, G.B.C. c, Han, J. d, Kuznetsova, T.G. e, Panella-Riera, N. a, Semenova, A.A. e, Zhang, Y. d, Oliver, M.A. a
Publikováno v:
In Meat Science November 2016 121:96-103
Publikováno v:
In Meat Science October 2016 120:71-77
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN December 2023 58:541-541
Autor:
Reinbach, H.C. a, ⁎, Meinert, L. a, b, Ballabio, D. c, Aaslyng, M.D. b, Bredie, W.L.P. a, Olsen, K. a, Møller, P. a
Publikováno v:
In Food Quality and Preference 2007 18(6):909-919
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
AASLYNG, M.D.1 (AUTHOR), FRØST, M.B.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. Aug2010, Vol. 25 Issue 4, p536-548. 13p. 3 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.