Zobrazeno 1 - 10
of 513
pro vyhledávání: '"A.z.m. SALEM"'
Autor:
F. Rezai Sarteshnizi, H. Abdi-benemar, J. Seifdavati, H. Khalilvandi-Behroozyar, R. Seyedsharifi, A.Z.M. Salem
Publikováno v:
Animal, Vol 14, Iss 9, Pp 1849-1856 (2020)
Rumen fluid from slaughtered animals is one of the wastes of slaughterhouses released to the environment that, due to its high nitrogen and phosphorus contents, can lead to soil and groundwater pollution. Meanwhile, it contains ruminal microbes and s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4579b0b9f8d4f06a968702662849aa2
Effect of Adding Flaxseed Essential Oil in Alfalfa Ensiling Process on Ruminal Fermentation Kinetics
Publikováno v:
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi. 26:450-458
The experiment's purpose was to evaluate the effect of adding different levels of essential flaxseed oils (FEO) on the chemical composition and in vitro degradability of alfalfa silage. Treatments were alfalfa silage with no additive (control) or tre
Publikováno v:
Animal, Vol 11, Iss 8, Pp 1295-1302 (2017)
Chemical and physical treatments of barley grain increase ruminally resistant starch and can improve the rumen fermentation pattern. The objective of the present study was to evaluate the effects of chemical (addition of citric acid, CA) and physical
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/634501b23fc74291ae8ab0337f541a2b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.