Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"A.Y. Tajul"'
Publikováno v:
Advance Journal of Food Science and Technology. 12:235-243
Eggplant flour from different types of eggplant grown in Malaysia [Chinese eggplant (PL), Indian eggplant (PR), White eggplant (W) and Thailand eggplant (G)] had been produced by using oven drying, at 40 and 50°C respectively. All eggplant showed th
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food. 13:220-226
Four types of eggplant – Chinese eggplant (CE), Green Goddess eggplant (GGE), Indian eggplant (IE), and Thai eggplant (TE) – were used to develop cookies (10% and 15% of substitution). Substitution of eggplant flour has significantly increased th
Publikováno v:
Pakistan Journal of Nutrition. 13:287-295
Extraction of non-starch polysaccharides from the pith of sago (Metroxylon spp.) at four growth stages named as Plawei (palm at maximum vegetative growth), Bubul (flowering structure), Angau Muda (well develop flowering) and lastly Angau Tua (fruitin
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 46:135-141
The effects of acid hydrolysis on physicochemical and rheological properties of sago starch were investigated. Sago starch was hydrolyzed in hydrochloric acid at 50 °C for 6, 12, 18, and 24 h. The molecular weight distribution, physicochemical, ther
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.