Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"A.W. Pacek"'
Publikováno v:
Food and Bioproducts Processing. 123:251-261
There is a need to understand the rheology and structure of emulsion-based systems under flow, as they determine quality attributes of foods such as texture, stability and taste. However, simultaneous rheo-optical investigations are challenging parti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Carbohydrate Polymers. 42:401-409
Phase separation and drop size distributions in dilute Na-caseinate/Na-alginate mixtures has been investigated using simultaneously two different measuring techniques: light scattering and image analysis. It has been found that even at very low conce
Autor:
A.W. Nienow, A.W. Pacek
Publikováno v:
International Journal of Multiphase Flow. 21:323-328
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.