Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"A.V. Vozniak"'
Autor:
S.L. Nyankovskyy, О.S. Nyankovska, M.I. Horodylovska, Ya.V. Tomkiv, H.Z. Vivcharivska, V.D. Shaidych, O.M. Horayska, L.V. Zastavna, A.V. Vozniak, H.M. Trotskyy, A.Ye. Lisnyy, Z.V. Tomkiv
Publikováno v:
Zdorovʹe Rebenka, Vol 14, Iss 6, Pp 356-365 (2019)
Background. According to the European Academy of Allergy and Clinical Immunology, about 17.3 % of European population has food allergies throughout life. At the same time, an increased concentration of specific immunoglobulins E to food is determined
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7336884e60ed4897b6bc6932f10a36dc
Autor:
V.D. Shaidych, O.M. Horayska, L.V. Zastavna, H.Z. Vivcharivska, H.M. Trotskyy, A.Ye. Lisnyy, Z.V. Tomkiv, S.L. Nyankovskyy, M.I. Horodylovska, Ya.V. Tomkiv, A.V. Vozniak, О.S. Nyankovska
Publikováno v:
CHILD`S HEALTH; Том 14, № 6 (2019); 356-365
Здоровье ребенка-Zdorovʹe rebenka; Том 14, № 6 (2019); 356-365
Здоров'я дитини-Zdorovʹe rebenka; Том 14, № 6 (2019); 356-365
Здоровье ребенка-Zdorovʹe rebenka; Том 14, № 6 (2019); 356-365
Здоров'я дитини-Zdorovʹe rebenka; Том 14, № 6 (2019); 356-365
Background. According to the European Academy of Allergy and Clinical Immunology, about 17.3 % of European population has food allergies throughout life. At the same time, an increased concentration of specific immunoglobulins E to food is determined
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.