Zobrazeno 1 - 10
of 170
pro vyhledávání: '"A.V. Kirichenko"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A.V. Kirichenko, T. Uemura, S. Oh, D. Lee, Y. Lian, S. Abel, P.B. Renz, P. Shamsesfandabadi, D. Trombetta, N. Thai
Publikováno v:
International Journal of Radiation Oncology*Biology*Physics. 114:S120-S121
Dosimetric Assessment for Real-Time Anatomical Motion during MR-Guided Radiation Therapy by MR-LINAC
Publikováno v:
International Journal of Radiation Oncology*Biology*Physics. 114:e589
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sheep, goats, woolen business. :51-53
The results of using grain sorghum of the “ROS” variety in the diets of lactating goats are presented. The inclusion of sorghum grain in the compound feed in the amount of 40% by weight provides an increase in milk productivity and economic effi
Autor:
V.A. Krysko-Jr., T. V. Yakovleva, A.V. Kirichenko, V.A. Krysko, Olga Szymanowska, Jan Awrejcewicz
Publikováno v:
Communications in Nonlinear Science and Numerical Simulation. 72:39-58
In this work, a mathematical model describing the nonlinear dynamics of a plate-beam system is proposed. The model takes account of coupling between temperature and deformation fields as well as external mechanical, temperature, and noise excitation.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 254, p 08003 (2021)
The assessment of the need to include combined fodder with reduced amount of grain in the diet of dairy cows by replacing it with non-grain components (wheat bran, protected fodder fat) is given. In the scientific and economic experiment on 2 groups
Autor:
L. Bolm, S. Zemskov, M. Zeller, T. Baba, J. Roldan, J.M. Harrison, N. Petruch, H. Sato, E. Petrova, H. Lapshyn, R. Braun, K.C. Honselmann, O. Dronov, A.V. Kirichenko, D. Rades, T. Keck, C. Fernandez-Del Castillo, U.F. Wellner, R.E. Wegner
Publikováno v:
HPB. 24:S283