Zobrazeno 1 - 10
of 211
pro vyhledávání: '"A.V. BORODIN"'
Publikováno v:
Вестник Донского государственного технического университета, Vol 9, Iss 1, Pp 110-119 (2018)
Method is described to calculate thermogramms for sausage cooking process. With automated process's parameters correction. Examples of thermoramms describing process first and finish stages for sausages in natural and artificial casings are given.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8fd725e90d1b40019c191564dc9c3470
Publikováno v:
Advanced Engineering Research, Vol 9, Iss 1, Pp 110-119 (2009)
Method is described to calculate thermogramms for sausage cooking process. With automated process's parameters correction. Examples of thermoramms describing process first and finish stages for sausages in natural and artificial casings are given.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dbdae806288345c4b8ea91fbbe87c836
Publikováno v:
Russian Journal of Theriology. 22:44-52
Autor:
A.V. Borodin
Publikováno v:
Орнитология. 46:127-129
Publikováno v:
Quaternary International. 534:171-182
Insect, tadpole shrimp and plant macrofodssil assemblages dated to different intervals of MIS5 are presented for three sites in the northern part of the West Siberian plain: Karymkarskyi sor, Belaya Gora and Kiryas. The beetle faunas suggest a relati
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Современные наукоемкие технологии (Modern High Technologies). :31-35
Publikováno v:
Laboratory and production. 8:102-110