Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"A.T. Omidiran"'
Publikováno v:
Clinical Nutrition Open Science, Vol 58, Iss , Pp 183-205 (2024)
Summary: There have been increasing concerns about the great risks posed by petroleum products which contribute to the progression endothelial renal vasoconstriction and hypertension. This study aims to investigate the modulatory effects of Roasted c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c17db5f4cab4623a07e8debbedae943
Autor:
O.R. Faloye, O.P. Sobukola, T.A. Shittu, H.A. Bakare, A.T. Omidiran, F.A. Akinlade, O.P. Bamidele
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 16, Iss , Pp 101196- (2024)
The potential for reducing oil uptake by applying aided pre-drying techniques (microwave, infrared, and convective hot air) was studied on chicken nuggets. Convective hot air (60, 80, and 100 °C); microwave (20, 40, and 60 W); and infrared (150, 250
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/938f5165b69c4cb6a3f99d8d0c1799f3
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 2, Iss 1, Pp 100115- (2022)
A Box-Behnken (three-factor) response surface design was utilized to determine effect of grits rehydration level (35–45%), frying temperature (155–175 °C) and frying time (7–13 min) on some attributes (moisture, oil, textural parameters and co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a7a7d9bae3f437a9ccab420fab57485
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Natural Sciences Engineering and Technology. 18:176-186
Street food has been implicated in adverse health outcomes among consumers. The safety of food and hygiene practice of street food vendors are major contributing factor to these health outcomes. This study was carried out to assess food safety and hy
Publikováno v:
Journal of Natural Sciences Engineering and Technology. 18:88-102
This study evaluated some quality attributes of pancakes from peeled and unpeeled sweetpotato flours and cassava starch. Cassava starch was substituted up to 30% of the total composite flour. The proximate composition, colour, carotenoid and function
Autor:
S. A. Sanni, Rukayat Azeez, P. Iluebbey, Olajide P. Sobukola, A.A. Adebowale, A.T. Omidiran, Lateef O. Sanni
Publikováno v:
Legume Science. 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.