Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"A.S. Omarova"'
Publikováno v:
SERIES OF SOCIAL AND HUMAN SCIENCES. 1:190-195
Autor:
A.S. Omarova, K.M. Iskakova, B.B. Anapiyayev, Y.B. Beisembek, S.K. Kapalova, A.M. Sagimbayeva
Publikováno v:
Agrarian science. 326:166-170
Autor:
Nurseitova, G.A. Bayandy, Askar Kondybayev, Gaukhar Konuspayeva, Farida Amutova, Nourlan Akhmetsadykov, Bernard Faye, A.A. Zhakupbekova, A.S. Omarova
Publikováno v:
International Journal of Dairy Science
International Journal of Dairy Science, 2021, 16 (1), pp.18-28. ⟨10.3923/ijds.2021.18.28⟩
International Journal of Dairy Science, 2021, 16 (1), pp.18-28. ⟨10.3923/ijds.2021.18.28⟩
International audience; Background and Objective: Adulteration of dairy products by substitution of milk fat by vegetable oil is common in the Eurasian Economic Union. The objective of the paper is to investigate the potential adulteration of the fat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ec5819956f84882c2b73e746d78c13e6
https://hal.inrae.fr/hal-03201920
https://hal.inrae.fr/hal-03201920
Autor:
Nourlan Akhmetsadykov, Askar Kondybayev, Shynar Akhmetsadykova, Bernard Faye, Gaukhar Konuspayeva, Farida Amutova, Moldir Nurseitova, A.S. Omarova, A.A. Zhakupbekova
Publikováno v:
International Journal of Biology and Chemistry
The organoleptic properties of traditional dairy beverages done with non-conventional dairy species (horse, camel), popular in Central Asia, were rarely described in the literature. To characterize the Volatile Organic Compounds (VOC) profile of ferm
Autor:
Nourlan Akhmetsadykov, G.A. Bayandy, A.A. Zhakupbekova, Gaukhar Konuspayeva, Bernard Faye, A.S. Omarova, Askar Kondybayev, Farida Amutova, Moldir Nurseitova
Publikováno v:
Journal of Dairy Science
Journal of Dairy Science, American Dairy Science Association, 2019, 102 (9), pp.7723-7733. ⟨10.3168/jds.2018-15620⟩
Journal of Dairy Science, American Dairy Science Association, 2019, 102 (9), pp.7723-7733. ⟨10.3168/jds.2018-15620⟩
International audience; Milk fat adulteration is a common issue in Central Asia. To assess the current situation in the commercial milk market, 17 milk samples were checked for fatty acid (FA) and sterol profiles to detect potential adulteration usin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::795818d1667dc304a89707389bda0956
https://hal.inrae.fr/hal-02618128
https://hal.inrae.fr/hal-02618128
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Book of proceedings of the All-Russian Scientific Conference with International Participation and Schools of Young Scientists "Mechanisms of resistance of plants and microorganisms to unfavorable environmental" (parts I, II).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.