Zobrazeno 1 - 10
of 1 302
pro vyhledávání: '"A.S. Mujumdar"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Drying Technology in Food Processing ISBN: 9780128198957
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5c6f0f56b5b6b85d70aa52d4f38933a8
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-819895-7.00020-1
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-819895-7.00020-1
Autor:
Shuji Adachi, Turkan Aktas, Ilknur Alibas, Shahrin Hisham Amirnordin, C. Anandharamakrishnan, Serenay Asik Aygun, Lyes Bennamoun, Michele Nehemy Berteli, Ahmmad Shukrie Md Yudin, Bruna Sousa Bitencourt, Enise Betül Bolat, Gisandro Reis Carvalho, Cuneyt Dincer, M. Dorfeshan, Pedro Esteves Duarte Augusto, Zafer Erbay, Can Ertekin, Hajar Essalhi, Jaqueline Souza Guedes, Martin Hinderlich, Mina Homayoonfal, Seid Mahdi Jafari, Tugce Atbakan Kalkan, Reinhard Kohlus, Narjes Malekjani, S. Mehrzad, Mohd Faizal Mohideen Batcha, J.A. Moses, A.S. Mujumdar, Eoin Murphy, Macmanus Chinenye Ndukwu, Eibhlís M. O'Connor, Emmet O'Reilly, Takenobu Ogawa, Carlos Eduardo Orrego, Zhongli Pan, Gopesh Patel, Sumit Sudhir Pathak, Abhipriya Patra, Nádia Rosa Pereira, P.V.V.P. Prudhvi, G.S.V. Raghavan, Navin K. Rastogi, Meliza Lindsay Rojas, Thomas Rupp, Natalia Salgado, Pelin Salum, Karoline Costa Santos, Luisa Fernanda Sarmiento, Shivanand S. Shirkole, Akshay D. Sonawane, Fatemeh Poureshmanan Talemy, Ayhan Topuz, Mathias Trojosky, Chandrasekar Venkitasamy, Marcel Wettring, K.S. Yoha, Ahmad Ziaee, Roshanak Zolqadri
Publikováno v:
Drying Technology in Food Processing ISBN: 9780128198957
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8f2bc527335f2e3916dd7e7dc2d6ec68
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-819895-7.01002-6
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-819895-7.01002-6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.