Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"A.S. El-Sisi"'
Autor:
A.S. El-Sisi
Publikováno v:
International Journal of Dairy Science. 10:36-43
Publikováno v:
Food Research International. 30:265-272
Eight batches of Kareish cheese were made by direct acidification to study the effect of adding heat- or freeze-shocked Lactobacillus delbrueckii sp. bulgaricus or Streptococcus salivarius sp. thermophilus alone or along with freeze-shocked Lactococc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Advances in Biopolymers for Food Science and Technology brings together the latest techniques for the preparation of bio-based polymeric materials, for novel food applications.The book begins by introducing biopolymers and their various polysaccharid