Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"A.S. Chagas"'
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 38, Iss , Pp 497-504 (2017)
Dietary products with prebiotic properties have been used to promote protective effects during inflammatory process. Prebiotics are source of short chain fatty acids (SCFAs) that have been associated with anti-inflammatory effects. Banana (Musa sp. A
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3319ca7cb08459c8c037f1843ab1572
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 38, Iss, Pp 497-504 (2017)
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2018-12-11T16:49:44Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2017-11-01 Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior (CAPES) Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico (CNPq
Autor:
L.D. Almeida-Junior, L.C. Di Stasi, A.M. Herculano, A.S. Chagas, A.E.V. Quaglio, T.F.S. Curimbaba
Publikováno v:
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2020-12-12T01:21:20Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2020-08-01 Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (FAPESP) Dietary products with prebiotic and antioxidant properties may be used to p
Autor:
Aline Witaicenis, Luiz Domingues de Almeida, Ana Carolina Luchini, A.S. Chagas, Luiz Claudio Di Stasi, Leonardo Noboru Seito, Patrícia Rodrigues-Orsi, Sílvia Helena Cestari
Publikováno v:
Phytomedicine : international journal of phytotherapy and phytopharmacology. 21(3)
Background Coumarins, also known as benzopyrones, are plant-derived products with several pharmacological properties, including antioxidant and anti-inflammatory activities. Based on the wide distribution of coumarin derivatives in plant-based foods
Autor:
Aline Witaicenis, L. D. Almeida Jr, Celso A. R. A. Costa, A.S. Chagas, Alexandre Tanimoto, A.E.V. Quaglio, L. C. Di Stasi
Publikováno v:
Planta Medica. 78
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.