Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"A.S. Budu"'
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 1, Pp 1624-1635 (2023)
ABSTRACTFrafra potato (Solenostemon rotundifolius) is an underutilized climate-resilient tuber crop commonly cultivated in the tropics. Different accessions have been identified and bred to broaden its application in food. This study characterized th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/132b57a5077145e88744a72dda62a18d
Autor:
P.T. Akonor, C. Osei Tutu, W. Arthur, J. Adjebeng-Danquah, N.S. Affrifah, A.S. Budu, F.K. Saalia
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 1, Pp 259-273 (2023)
ABSTRACTThis study examined the structural and physicochemical characteristics of starch isolated from seven yellow cassava genotypes. The structural properties of yellow cassava starch from these cultivars were elucidated by scanning electron micros
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8cc8896be3b64526bde9da3d52f46fd6
Autor:
P.T. Akonor, C. Osei Tutu, W. Arthur, J. Adjebeng-Danquah, N.S. Affrifah, A.S. Budu, F.K. Saalia
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 26:259-273
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.