Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"A.S. Oladapo"'
Publikováno v:
African Journal of Microbiology Research. 8:1510-1515
The inhibitory effect of different chemical food preservatives (potassium metabisulphite, sodium benzoate, citric acid, ascorbic acid and potassium sorbate) on the growth of selected food borne pathogenic bacteria (Staphylococcus aureus, Klebsiella a
Autor:
A.S. Oladapo, O. A. Abiodun
Publikováno v:
Nutrition & Food Science. 41:8-11
PurposeThe purpose of this paper is to evaluate the physico‐chemical properties of African star apple (Chrysophylum albidum) components. African star apples are among the under‐utilized fruits in Nigeria therefore, the four succulent components (
Publikováno v:
Nutrition & Food Science; Feb2011, Vol. 41 Issue 1, p8-11, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.