Zobrazeno 1 - 10
of 1 403
pro vyhledávání: '"A.R. Ferguson"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gregorio Antonio Maria GULLO
Publikováno v:
European Journal of Horticultural Science. 87
Autor:
HUAJIA LI1, YONGQING ZHU1 zhuyongqing68@sina.com, FANGYAO LUO1, HONGYU HE1, HUAIYU YUAN1, JIA GAO1, XIAODAN ZENG1, CHI HUANG1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2015, Vol. 39 Issue 6, p907-914. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Biochemistry and Analytical studies. 4
Autor:
He Hongyu, Zhu Yongqing, Yuan Huaiyu, Luo Fangyao, Li Huajia, Jia Gao, Zeng Xiaodan, Huang Chi
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 39:907-914
“Hongyang” kiwifruit, a rare red-fleshed kiwifruit with superior nutritional content and economic value, is widely cultivated in Sichuan province of China. In this study, the effects of controlled atmospheres on the postharvest quality and storag
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kiwifruit (Actinidia deliciosa (A. Chev.) C.F. Liang & A.R. Ferguson), a profitable crop with a steady growth in export, should be certainly preserved from the most common diseases. Kiwi plants were strengthened with a natural compound, the chitosan,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fa994ddbfa68aef3b97bdd4cf54b13a4
http://hdl.handle.net/2108/174931
http://hdl.handle.net/2108/174931